Surpriza majora in lumea politica: presedintele Traian Basescu a renuntat la suvita care l-a facut celebru atat in tara, cat si peste hotare. Basescu si-a afisat noul "look" luni, la Constanta, unde a vizitat fregata germana Koln, dar, potrivit unor surse confidentiale, aceasta adevarata operatie estetica a avut loc sambata, inainte de Pasti. "Totul s-a rezolvat intr-o secunda", a marturisit seful statului, care a mai afirmat ca si-a taiat suvita in speranta ca va purta noroc ziaristilor rapiti in Irak.

Dupa o intensa campanie mediatica in care i se cerea imperativ sa renunte la aceasta parte a podoabei capilare, Traian Basescu a precizat ca cea care l-a determinat pana la urma sa renunte la firele rebele a fost sotia sa, Maria Basescu. De cand Basescu a ajuns presedinte, suvita sa naravasa a devenit aproape un personaj aparte. Firma de publicitate care s-a ocupat de campaniile electorale ale lui Basescu in 2000 si 2004 a folosit-o intr-un spot publicitar pentru promovarea unei reviste economice.

Formatia Spitalul 9 a compus - pe melodia Sexy Lady a cantaretului Shaggy - cantecul "Sexy Base", in care ii cer lui Basescu sa-si "asume chelia". "Hei sexy Base/ esti un rebel/ dar daca-ti bate vantul in fata/ tu ramai iar chel", canta cei de la Spitalul 9. Si in strainatate, suvita, care se ridica la verticala exact in momentele cele mai solemne, a provocat senzatie. In Germania, ea l-a uluit pe presedintele acestei tari si a determinat chicotelile agentilor de paza.

In Marea Britanie, intalnirea cu Tony Blair a fost complet umbrita de interesul presei pentru suvita ravasita de vant exact in momentul in care Basescu dadea declaratii pe Downing Street 10. Ea - suvita - a aparut in public ultima oara joi seara, la o ceremonie de pe Aeroportul Otopeni. Sambata, Basescu a chemat frizerul la el acasa.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.