Invitat la Realitatea TV miercuri seara, senatorul PRM Corneliu Vadim Tudor a afirmat ca Baroana Emma Nicholson a primit spaga de la Guvernul Romaniei din acea vreme pentru a schimba Raportul de tara din 2001, in favoarea Romaniei.

Corneliu Vadim Tudor a afirmat miercuri seara la Realitatea TV ca Guvernul PSD, din 2001, i-a platit Emmei Nicholson un milion de dolari spaga pentru a schimba Raportul de tara, in 2001.

"Raportul de tara din 2001 al Comisii Europene, care ar fi trebuit prezentat de baroana Emma Nicholson... 48 de ore ne-a tinut cu sufletul la gura, era catastrofal si pe urma s-a sucit. Eu am spus-o si nu am primit nici un raspuns de la baroana Emma Nicholson, pentru ca a primit o spaga de un milion de dolari. Am un colonel de SRI si cu fiul lui, care si el este ofiter si ei stiu ca au monitorizat. I-a dat spaga guvernul respectiv. In 2001 era Guvernul PSD. Era vorba de adoptiile de copii si baroana respectiva avea o relatie delicata cu un capitan de SRI si prin ala s-a facut plata. Si capitanul a luat si el 100,000 de dolari", a declarat Vadim Tudor.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.