Membrii PD-L Constanta ce au fost exclusi din partid sustin ca Ion Popescu, Elena Udrea si Dorel Onaca, care sunt acum la conducerea filialei, sunt de fapt cei responsabili de rezultatele slabe obtinute la alegerile locale.

"Noi din start vrem sa va spunem ca suntem pedisti, pedelisti, suntem oamenii lui Basescu si nu acceptam ca adevarul sa nu triumfe", a declarat Dan Moisoiu, fost membru al PD-L Constanta.

Membrii PD-L Constanta exclusi din partid au adresat o scrisoare deschisa conducerii partidului pentru "a se lua masurile adecvate, pentru a se afla adevarul". "Noi nu cerem decat respectarea statului si o analiza pertinenta si corecta a retultatului alegerilor locale", a adaugat Moisoiu.

Scrisoarea adresata conducerii PD-L sustine ca principalii vinovati de rezultatul slab obtinut de filiala la alegerile locale - Elena Udrea, Dorel Onaca, Ion Popescu, nu si-au asumat responsabilitatea pentru esec. "Considerati ca este normal ca acestia, in plina criza a organizatiei, sa petreaca la cazinoul din Eforie, in dispretul total al membrilor simpli de partid care incercau sa gaseasca solutii viabile pentru a revigora activitatea organizatiei?", intreaba membrii exclusi ai PD-L Constanta conducerea partidului. Acestia ii acuza pe cei amintiti mai sus ca au incercat destabilizarea organizatiei prin amenintarea cu excluderea din partid a celor care doreau sa participe la Consiliul de Coordonare Local.

Mai mult, Onaca si Popescu au organizat o mesa fetiva la un restaurant la aceeasi ora cu desfasurarea Consiliului, in incercarea de a cumpara membrii PD-L cu "mici, fripturi si bere", sustin cei exclusi din Partidul Democrat-Liberal.

Peste 300 de membri ai PD-L Constanta au participat, sambata, la Consiliul de Cooordonare Local Extraordinar, convocat de unii democrat-liberali nemultumiti de decizia de dizolvare a organizatiei municipale. Cu o zi inainte de convocarea CCL, liderii locali ai partidului au anuntat excluderea din partid a sapte membri care au anuntat ca vor sa organizeze un Consiliu de Coordonare Local.

Coordonatorii desemnati pentru reorganizarea filialei Constanta, Valeriu Stoica si Elena Udrea, au declarat zilele trecute ca "revolta" democrat-liberalilor din aceasta organizatie este "o manipulare de presa", iar cei care "fac valuri" sunt membri carora nu li s-a permis sa faca politica PSD in aceasta filiala.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.