Liderul PD-L Valeriu Stoica doreste refacerea aliantei cu PNL, intrucat vrea ca dreapta sa revina la matca ei prin recuperarea liberalilor, fostul presedinte PNL afirmand ca desi PD-L are o solida componenta liberala ea poate fi intarita prin apropierea de partidul pe care l-a condus candva - transmite Newsin.
"In ceea ce ma priveste, eu cred ca o alianta PD-L - PNL este in acord cu natura acestor doua partide. Mi se pare ca o alianta PNL - PSD sau PSD - PD-L este impotriva naturii", a mai argumentat vicepresedintele PD-L.

"Daca ma intrebati pe mine, nu numai ca e posibil. Eu mi-o doresc (alianta n.r.), eu doresc ca Dreapta sa revina in matca ei prin recuperarea liberalilor pentru ca PD-L este un partid cu o puternica, solida componenta liberala, dar nu este tot liberalismul la noi in PD-L si deci eu sunt constient ca un liberalism de centru, chiar cu unele nuante de centru-stanga exista, el este in PNL astazi", a mai comentat liderul democrat-liberalilor, fost presedinte al PNL. Stoica mai spune ca oamenii de la baza PNL sunt mai apropiati de PD-L decat de PSD.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.