Reprezentantii Primariei Cluj-Napoca au anuntat, luni, ca vor actiona in judecata Guvernul, de la care sustine ca are de recuperat circa un milion de lei, suma cheltuita de la bugetul de stat pentru organizarea referendumurilor din mai si noiembrie 2007.
"Primaria Cluj-Napoca a decis actionarea in judecata a Guvernului Romaniei, prin Ministerul Economiei si Finantelor, pentru recuperarea sumei de 920.044,11 lei, contravaloarea cheltuielilor efectuate de la bugetul local, in 2007, pentru organizarea referendumului national privind demiterea presedintelui, alegerea membrilor din Romania in Parlamentul European si referendumul national privind introducerea votului uninominal pentru alegerea membrilor Parlamentului Romaniei", se arata intr-un comunicat al municipalitatii, citat de NewsIn.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a afirmat, vineri, ca era obligatia Guvernului sa dea inapoi banii bugetului local.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.