7 memebri ai PD-L Constanta au fost dati afara din cauza conduitei lor fata de conducerea partidului, informeaza Realitatea TV.

Cei 7 sunt considerati “soparlele PSD-ului” si sunt invinuiti pentru esecul de la alegerile locale din acest an. De asemenea, presedintele interimar al filielei, Ion Popescu a declarat in direct, la Realitatea TV, ca cei 7 au adus acuzatii grave conducerii partidului, neconforme cu statutul, motiv pentru care au fost exclusi.

Adrian Ursu, editorialist al publicatiei Cotidianul, a declarat la Realitatea TV, ca acest scandal are mai mult legatura cu “parasutarea Elenei Udrea la Constanta”, care este acolo un fel de “mar al discoriei”.

Astazi, cotidianul Gandul a publicat un articol conform caruia "razboiul" din PD-L Constanta ar fi "o reglare de conturi" intre Vasile Blaga si Elena Udrea, stire dezmintita de altfel, dupa cum sustine NewsIn, de catre Vasile Blaga care a afirmat ca nu sustine “puciul de la Constanta”.

Cu o zi in urma, unul dintre coordonatorii filialei Constanta, Valeriu Stoica, declara ca "revolta" democrat-liberalilor din aceasta organizatie este "o manipulare de presa", iar cei care "fac valuri" sunt membri carora nu li s-a permis sa faca politica PSD in aceasta filiala.

Aceeasi pozitie este adoptata de Elena Udrea, de asemenea coordonatoare a filialei Constanta, intr-o postare pe blogul personal, in care afirma ca unul dintre contestatari - Danut Moisoiu - "este omul lui Radu Mazare si al PSD".

Udrea sustine ca excluderea lui Moisoiu din partid a fost cauzata de cerinta adresata candidatilor PD-L la primariile din judet sa se retraga din competitie in favoarea PSD, "fie amenintandu-i, fie facandu-le promisiuni".

Sursa Video:www.realitatea.net


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.