Presedintele Romanilor Sinceri, Ovidiu Stoenescu, si-a anuntat inscrierea in cursa pentru Palatul Cotroceni. Intr-un mediu restrans format din jurnalisti si sustinatori, Ovidiu Stoenescu, fostul sef de Sistem Hidrotehnic, si-a expus motivele intemeiate ce l-au determinat sa candideze.

"Sunt profund ingrijorat, la fel ca dumneavoastra si ceilalti concetateni de buna-credinta, de aspectul deteriorarii galopante a nivelului de trai in randul majoritatii covarsitoare a populatiei Romaniei. Totodata, resimtim zi de zi efectele dezastruoase ale marasmului economic spre care clasa politica post-decembrista a indreptat Romania, transformand ireversibil tara noastra din exportatoare de bunuri alimentare si industriale intr-o tara preponderent importatoare de produse depasite calitativ si moral, pentru care nu se mai gasesc piete de desfacere in statele privilegiate ale Uniunii Europene" a explicat acesta, conform unui comunicat.

In agenda viitorului candidat sunt bine subliniate probleme precum intentiile unor corporatii europene de a transforma teritoriul Romaniei in lada de gunoi a Uniunii Europene - numeroase garnituri de tren cu deseuri toxice colectate din unele state vest-europene asteapta unda verde pentru a fi depozitate pe teritoriul Romaniei, se mai arata in comunicat. Totodata, Stoenescu detine date ferme privind tratative confidentiale demarate de guverne occidentale, pentru construirea pe teritoriul tarii noastre a unor gigantice crematorii, destinate procesarii deseurilor menajere si industriale, ce urmeaza sa fie colectate din state est-europene. Au fost punctate si actiunile distructive ale cautatorilor de comori autohtoni si straini, exercitate asupra siturilor arheologice antice din Muntii Orastiei, Rosia Montana si din alte zone istorice ale Romaniei. "Chiar si in clipa de fata, in care va vorbesc despre aceste lucruri, in zona Muntilor Orastiei - pe o suprafata insumand peste 400 km? de situri antice - cautatorii de comori autohtoni si straini manuiesc, sub obladuirea arheologilor, tarnacoape, buldozere si excavatoare, vandalizand dovezi materiale inestimabile ce atesta dainuirea milenara a poporului roman pe meleagurile stramosesti". Tinand cont de considerentele enuntate, cat si de alte probleme ramase nerezolvate de clasa politica actuala, ce ne greveaza prezentul si viitorul, Ovidiu Stoenescu se declara hotarat sa candideze, ca independent, la functia de presedinte al Romaniei.

"Impreuna cu toti cetatenii romani de buna-credinta, indiferent de nationalitate sau convingeri religioase, vom incerca sa reorientam destinele Romaniei pe fagasul natural, in interesul exclusiv al natiunii noastre. Drept care, deviza sub care se va desfasura campania mea electorala este ROMANIA, INAINTE DE TOATE!", a declarat viitorul candidat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.