Secretarul executiv al PD-L Elena Udrea sustine ca va renunta la functia din conducerea democrat-liberalilor daca nu va castiga un loc de parlamentar la alegerile din toamna, anunta NewsIn

"Daca voi pierde si nu voi fi parlamentar de Bucuresti, imi voi da demisia din functia de secretar executiv. Sunt un om care a facut politica asumat pana acum si voi continua la fel", a afirmat Elena Udrea, intr-un interviu acordat cotidianului Evenimentul zilei.

Secretarul executiv al PD-L a apreciat ca democrat-liberalii au "o sansa mare si unica" de a castiga alegerile si a precizat ca nu vor face nicio alianta preelectorala, care, ca principiu, nu ar fi blamabila.

"Cred ca ar trebui sa luam foarte in serios statutul la care ne-au obligat adversarii nostri politici: singuri impotriva tuturor. Aici, Iliescu a dat semnalul: „Omorati PDL-ul si pe Traian Basescu, izolati-i!“. Toata lumea s-a aliat, si PSD, si PNL si PC. Nu stiu ce ar spune electoratul liberal daca PNL ar face alianta cu PSD. Trebuie sa ne bazam si pe responsabilitatea electoratului. Sper ca in toamna sa nu avem nevoie de UDMR. Cu cine sa faci alianta, cu Tariceanu si Olteanu, cu Iliescu si Hrebenciuc?", a mai spus Elema Udrea.

Cat priveste apropierea PD-L de presedintele Traian Basescu, secretarul executiv al democrat-liberalilor a spus ca ar "contra naturii" ca partidul sa nu-l sustina pe seful statului.

"Pana la urma, vorbim de un partid care a fost al lui Traian Basescu, care a crescut sub conducerea lui si care i-a fost alaturi cand a fost suspendat de Parlamentul de 322, asa ca este contra naturii sa spui ca nu il sustii pe Traian Basescu. Este o relatie dintre un partid si un om care au fost trup si suflet ani de zile", a afirmat Udrea.

Secretarul excecutiv al PD-L Elena Udrea doreste sa candideze pentru un mandat de parlamentar, intr-un colegiu din sector 6 al Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.