PSD va depune plangere penala impotriva presedintelui Basescu pentru ca ar fi retrocedat ilegal cladirea "Ciclop" din Bucuresti, a decis astazi Consiliul National al PSD, care a votat in unanimitate o propunere in acest sens a lui Radu Mazare, primarul Constantei.

Plangerea penala va fi depusa pentru abuz in functie impotriva intereselor publice si asociere in vederea comiterii de infractiuni. Primarul Constantei a cerut Procuraturii sa fie citati ca martori membrii comisiei de retrocedare din Primaria Generala din timpul lui Traian Basescu.

La final, dupa ce propunerea sa a fost votata in unanimitate de catre CN al PSD, Mazare a declarat ca "acesta este premiul pentru castigarea alegerilor" si ca "barbatia se castiga in alegerile din Romania".

Mazare declarase anterior de la tribuna consiliilor nationale reunite ale PSD ca Traian Basescu a retrocedat, pe cand era primar, cladirea "Ciclop" de pe Calea Victoriei, intr-un mod "revoltator de ilegal", si, aratand salii un dosar, i-a cerut presedintelui de sedinta, lui Adrian Nastase, sa supuna la vot propunerea ca cererea penala impotriva sefului statului sa fie semnata de PSD.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.