Politica 9 Iulie 2008 02:27
Ministrul transporturilor, Ludovic Orban, s-a prezentat, ieri, la Parchet, ca sa analizeze plangerea depusa pe numele sau in dosarul privind inchirierea unor spatii comerciale din perioada in care a fost viceprimar general al Capitalei.
Liberalul a venit la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie impreuna cu avocatul sau, a stat acolo o jumatate de ora, dupa care a plecat fara sa faca nicio declaratie. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii nu au inceput urmarirea penala pe numele lui Ludovic Orban, ci i s-au adus la cunostinta invinuirile, mai precis plangerea depusa impotriva sa de catre conducerea UCECOM. Orban s-a prezentat si luni seara la Parchet, fiind chemat de procurori sa dea o declaratie in acest dosar. Ministrul transporturilor a mai fost, in urma cu o saptamana, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, fiind citat in acelasi dosar.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.