Politica 8 Iulie 2008 16:38
Presedintele PSD Mircea Geoana a anuntat la finalul sedintei BPN de luni ca s-a stabilit punerea in aplicare a deciziei CEX de la Mamaia referitoare la filialele aflate in reorganizare si ca, din punct de vedere statutar, subiectul este inchis si nu mai este nevoie de inca un vot in cadrul Consiliului National (CN), care va avea loc vineri.

"Din punctul nostru de vedere, lucrurile sunt extrem de clare: e o decizie a CEX, ea se pune in aplicare. Nu vad niciun motiv sa discutam la Consiliu National un subiect care este inchis din punct de vedere statutar", a anuntat Geoana. Dupa ce ziaristii i-au reamintit ca la finalul sedintei CEX se anuntase ca decizia trebuie validata de Consiliu si a fost intrebat daca totusi acest for nu ar trebui sa se pronunte, Geoana a raspuns simplu:"Niet!".

Vasile Dancu acuza insa o noua incalcare a statutului PSD. Acesta a declarat ca nu i s-a transmis oficial decizia Biroului Permanent potrivit careia dizolvarea si reorganizarea filialelor sanctionate nu vor mai fi supuse validarii Consiliului National si a precizat ca ea contravine statutului, arata NewsIn.

BPN al PSD a stabilit de asemenea, coordonatorii pentru filialele in reorganizare, astfel Cristian Diaconescu se va ocupa de Cluj si Bihor, Titus Corlatean de Brasov si Alba, Miron Mitrea de Mures, Ecaterina Andronescu de Arad, Gheorghe Nichita de Neamt, iar Liviu Dragnea de Giurgiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.