Politica 5 Iulie 2008 05:49
Cordonatorii campaniei de comunicare ai PD-L pentru alegerile parlamentare sunt, incepand de vineri, Elena Udrea, Raluca Turcan si Gheorghe Falca

Cei trei se vor ocupa de strategia pentru toamna incluzand conferinte de presa saptamanale, cu mesaj unitar la nivel national.

Vicepresedintii PD-L Raluca Turcan si Gheorghe Falca, alaturi de secretarul executiv Elena Udrea, vor coordona Departamentul de imagine si comunicare al PD-L, in vederea initierii unei campanii de comunicare publica pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an, a decis, vineri, Colegiul Director al partidului, potrivit ziare.com.

Astfel, cei trei lideri PDL se vor asigura ca mesajul partidului este transmis in mod unitar si la nivel local, in ideea ca alegerile parlamentare din toamna, desfasurandu-se pe sistemul votului uninominal, se aseamana mult, la nivel organizatoric, cu alegerile locale din luna iunie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.