Politica 4 Iulie 2008 04:03
Recordul pare sa-l detina Pinter Zeno Karl, secretar de stat la Departamentul pentru Relatii Interetnice, a carui ultima declaratie de avere dateaza din mai 2005!
La cateva luni distanta se gaseste Alexandru stefan Cojocaru, secretar de stat si presedinte al Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice. Declaratia acestuia dateaza din 4 ianuarie 2006 si nu ofera prea multe informatii, in afara veniturilor si a doua conturi bancare. Tot din 2006, dar din luna decembrie, este declaratia unui alt secretar de stat, Victor Giosan, din cadrul Secretariatului General al Guvernului. Printre cei care nu si-au actualizat declaratiile de avere se numara si seful Cancelariei prim-ministrului, Dorin Marian(foto) . Fostul consilier al presedintelui Emil Constantinescu si-a declarat ultima data bunurile pe la mijlocul anului trecut, astfel ca nu apar veniturile incasate de pe urma functiei guvernamentale. Marian detine insa patru terenuri (trei in Tancabesti, unul in Bucuresti), doua apartamente in Capitala si o casa de vacanta in Tancabesti.

In aceeasi situatie se gasesc Adrian Ciocanea, secretar de stat la Departamentul pentru Afaceri Europene, a carui ultima declaratie de avere dateaza din 15 iunie 2007, dar si Kovacs Carol Emil, secretar de stat la Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul, care si-a trecut bunurile in revista in mai anul trecut. Prevederile legale par sa nu fi contat prea mult nici pentru Markó Atilla Gabor (secretar de stat la Departamentul pentru Relatii Interetnice), Emanoil Negut (secretar de stat si sef al Autoritatii de Control al Guvernului), Virgil Daniel Popescu (secretar de stat la Departamentul pentru Dialog Social) si Zaarour Ingrid (presedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.