Politica 1 Iulie 2008 00:53
Curtea de Apel Iasi a decis, ieri, in urma unei contestatii depusa de PSD Iasi, anularea deciziei Biroului Electoral Central (BEC) privind validarea in functia de primar al comunei Voinesti a liberalului Gheorghe Dobreanu si organizarea de noi alegeri.
"Magistratii de la sectia contencios-administrativ a Curtii de Apel Iasi au admis in parte actiunea PSD Iasi in contradictoriu cu BEC si Biroul Electoral de circumscriptie electorala Iasi, in sensul ca s-a decis anularea hotararii 206 din 16 iunie 2008 a BEC, prin care s-a decis validarea candidatului liberal ca si primar al comunei Voinesti. Aceasta decizie nu este definitiva si irevocabila, putand fi atacata cu recurs in termen de 15 zile. Daca Inalta Curte de Casatie si Justitie va respinge recursul sau nu se va face recurs, se vor reface practic alegerile pentru primaria de la Voinesti", a declarat, pentru Mediafax, judecatorul Traian Sfabu, purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Iasi.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.