Politica 1 Iulie 2008 11:34
Dupa saptamani intregi de scandaluri si contestatii lucrurile par ca s-au lamurit in Stefanesti. Biroul Electoral de Cirumscriptie a anuntat ca Anghel Rababoc, candidatul PNG-CD, a castigat primaria din Stefanesti.

Urmeaza ca in aceasta dimineata Biroul Electoral Judetean sa valideze alegerile. Telenovela din Stefanesti s-ar putea sa nu se termine insa. Si asta pentru ca Aurel Parvu, candidatul PSD a anuntat ca formatiunea sa va contesta scrutinul.

La alegerile din Stefanesti nu au lipsit si incidentele: un tanar a reclamat ca sustinatorii PNG-CD l-au agresat. Pentru ca fortele de ordine nu l-au lasat sa se razbune, el a intrat cu scuterul in jandarmi.

ARCANI: Bucurie fara margini in comuna gorjeana Arcani. In cel de-al treilea tur de scrutin, dupa balotaj, candidatul PNG-CD, Vasile Popescu, a iesit invingator. Scorul a fost si de aceasta data strans. Fostul primar, candidatul al PSD a pierdut la o diferenta de numai 25 de voturi. Prezenta la vot a fost ieri de 90%, dupa ce, in al doilea tur de scrutin, cei doi candidati au obtinut acelasi numar de voturi.

SASCUT: Peste 70% din locuitorii localitatii bacauane Sascut, s-au prezentat la vot. Dupa numaratoarea voturilor, vechiul primar social-democrat, Ion Rauta, a pierdut la o diferenta de 300 de voturi in fata candidatului PIN, Cristinel Bostan.

Tot in Sacut, la urne si-a facut aparitia un barbat imbracat jumatate in ghips, care din cauza scandalului pe care l-a provocat nu a fost lasat sa voteze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.