Dupa un schimb de replici cu miros politic, ziaristul harghitean, Szondy Zoltan, l-a facut KO pe primarul UDMR din Sansimion
Devenit de curand consilier local in Miercurea Ciuc din partea Partidului Civic Maghiar, jurnalistul Szondy Zoltan si-a dat din nou in petec. Dupa ce in urma cu aproape trei saptamani a creat agitatie in apropiere de Miercurea Ciuc, ca urmare a arborarii unui steag romanesc, marti dupa-amiaza, reprezentantul Partidului Civic Maghiar l-a batut mar pe primarul comunei Sansimion, Fabian Laszlo (UDMR), pe o terasa din centrul municipiului Miercurea Ciuc. Conform martorilor oculari, altercatia s-a produs dupa ce Fabian Laszlo, insotit de sotie si de copil, s-a dus sa discute cu un cunoscut care statea la aceeasi masa cu Szondy Zoltan. In acel moment, spune primarul din Sansimion, reprezentantul Partidului Civic Maghiar i-ar fi adresat cuvinte injurioase. La randul sau, Szondy Zoltan sustine ca de fapt rivalul sau udemerist l-ar fi jignit si l-ar fi agresat fizic. Cert este, insa, ca pe fondul unui schimb de replici dure, care au atins si subiecte politice, Szondy Zoltan a sarit la gatul primarului UDMR, aplicandu-i acestuia cateva lovituri zdravene.

Urmare a altercatiei, udemeristul Fabian Laszlo a suferit un traumatism craneo-cerebral acut inchis, comotie cerebrala, epistaxis posttraumatic si o fractura de os nazal, fiind internat de urgenta la Sectia Chirurgie a Spitalului Judetean Miercurea Ciuc, unde a ramas sub supravegherea medicilor.
Conform politistilor harghiteni, in prezent se efectueaza cercetari in vederea stabilirii tuturor cauzelor si imprejurarilor exacte ale producerii altercatiei, urmand ca zilele urmatoare, in functie de numarul zilelor de ingrijiri medicale, de concluziile medicului legist si existenta plangerilor prealabile, procurorii sa faca incadrarea juridica a faptei comise de Szondy Zoltan si sa propuna o solutie legala prin Parchet.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.