Vicepresedintele liberal Crin Antonescu considera ca premierul Tariceanu s-a pripit sanctionandu-l pe Ludovic Orban, decizia sa avand "un caracter personal" impotriva fostului lider PNL Bucuresti, care ar fi putut insa evita aceasta situatie daca demisiona imediat dupa alegeri.
"Eu am spus din capul locului ca, daca eram eu in locul domnului Orban, fara sa insemne ca am vreo vinovatie, dar imi dadeam demisia dupa rezultatele de la Bucuresti si probabil ca, daca asta se intampla, ieri (duminica-n.r.) Ludovic Orban ar fi fost numit sau desemnat in Delegatie presedinte interimar. In rest, am spus si imi pastrez parerea ca decizia premierului Tariceanu e si precipitata si, orice s-ar spune, a avut si un caracter personal impotriva lui Ludovic Orban", a declarat Crin Antonescu, astazi, intr-o interventie la Realitatea Tv.

Liderul liberal a adaugat ca rezultatul prost de la Bucuresti nu poate fi pus exclusiv pe seama lui Orban si a precizat ca nu i s-a propus sa preia organizatia liberalilor din Capitala si nici nu este interesat de vreme ce premierul si-a asumat exclusiv conducerea filialei, fara a accepta o echipa din care sa fi facut parte si fostul candidat al PNL la Primaria Capitalei, arata NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.