"Nu am cea mai buna dispozitie pentru socializare. Am fost eliminat din conducerea PNL la nivelul Bucurestiului. Am facut un mic pas inapoi pentru ca tin mai mult la PNL si nu as fi vrut sa fie divizat."

Acestea sunt declaratiile lui Ludovic Orban dupa ce Calin Popescu Tariceanu a anuntat inlaturarea sa de la conducerea filialei liberale din Bucuresti.

"Nu am fost invitat la declaratiile oficiale. Nu am luat eu decizia de a avea intalnirea la o vila de protocol. Acum este partea de socializare, practic reuniunea Delegatiei Permanente s-a incheiat", a declarat Orban, potrivit realitatea tv.

"Am vazut ca presedintele Tariceanu a anuntat ca vrea sa-si aleaga doi parteneri, dar Biroul Permanent va hotari. Am facut un mic pas inapoi pentru ca tin mai mult la PNL decat sa imping partidul intr-un vot in care cu siguranta ar fi fost divizat", sustine Ludovic Orban,

Intrebat daca se simte dezamagit sau daca interpreteaza totul ca pe o lovitura pe la spate, Orban a declarat ca prefera ca discutiile pe care le-a avut cu presedintele Partidului National Liberal sa ramana intre ei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.