Primarul ales al sectorului 2, Neculai Ontanu, a depus astazi juramantul la investirea in functie, in cadrul sedintei de constituire a consiliului local al sectorului, informeaza NewsIn.

La sedinta desfasurata la sediul primariei de sector au participat si cateva zeci de simpatizanti ai lui Ontanu, care au aplaudat si l-au aclamat pe acesta la intrarea in sala.

Ontanu a fost ales primar al sectorului 2 la turul I de scrutin al alegerilor locale, desfasurat pe data de 1 iunie. El a candidat din partea PSD si se afla la cel de-al treilea mandat consecutiv la sefia Primariei sectorului 2.

"Am colaborat foarte bine cu toti primarii generali si nu vad de ce nu as face asta si cu Sorin Oprescu. Trebuie insa spus ca actuala lege privind administratia locala ar trebui modificata, pentru ca nu este normal ca partidul care are majoritatea in consiliul general sa nu ai aiba si primarul. In conditiile legislative de astazi, sunt posibile blocaje la nivelul Capitalei", a declarat Ontanu, care, in campania electorala pentru turul II al alegerilor locale, si-a exprimat sustinerea pentru adversarul lui Oprescu, mai exact pentru Vasile Blaga (PD-L).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.