Liderii organizatiilor care au scos sub 15% din voturi la Consiliul Judetean au termen o saptamana sa-si inainteze demisiile. Pe lista neagra a premierului se afla si Bucurestiul. Orban ii raspunde scurt: “Nu demisionez!”

Sefii filialelor care au obtinut sub 15% la votul politic pentru Consiliul Judetean, vor trebui sa-si depuna demisia, a anuntat premierul Calin Popescu Tariceanu, luni seara, la finalul sedintei Biroului Politic Central al partidului. Potrivit acestuia, pe lista s-ar afla si organizatia Bucuresti, condusa de ministrul Transporturilor si fostul candidat al liberalilor la Primaria Capitalei, Ludovic Orban.

“Conform unei decizii a Delegatiei permanente a PNL, toate organizatiile care au obtinut sub 15% pe scorul politic sunt obligate sa isi depuna mandatul (...) Facem acest lucru pentru a da posibilitatea atat acestor organizatii cat si intregului partid sa obtina un scor mai bun la viitoarele alegeri", a declarat Tariceanu.

Iar seful liberal a continuat pe un ton acuzator. "Sunt decis si dispus sa iau toate masurile pe care mi le confera calitatea de presedinte al PNL si de premier pentru ca PNL-ul sa obtina rezultatele pe care cu totii ni le dorim (...)

Am atras atentia unora dintre organizatii ca nu vor avea performante la aceste alegeri si ceea ce am prevazut s-a si intamplat. Nu putem fi toleranti cu cei fara rezultate", a precizat Tariceanu. seful Guvernului a mai anuntat ca va candida pentru un nou mandat de presedinte PNL, la viitorul congres al partidului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.