Daca pentru primul tur de scrutin s-au tiparit in plus 33.000 de buletine de vot, la al doilea tur s-a constatat lipsa a peste 16.000 de formulare.
In ambele cazuri s-a observat acelasi "scenariu" – democrat-liberalii au sesizat neregula: Monitorul Oficial a negat deficiente in ceea ce priveste tiparirea buletinelor, iar reprezentantii Prefecturii au incercat sa ia apararea Regiei. Reprezentantul PD-L in BEM, Marian Zlotea, a solicitat Ministerului Internelor si conducerii Camerei Deputatilor sa se implice in verificarea absentei celor 16.301 buletine, sugerand ca acestea ar putea fi folosite in procesul electoral. "Avem 16.000 de buletine pe care nu le-am identificat, care pot fi puse in piata. Ele sunt identice cu buletinele noastre si chiar avem o problema cu securizarea celor care au ramas, care pot fi folosite atata timp cat nu descoperim ce s-a intamplat cu ele", a aratat Zlotea.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.