Oamenii lui Vanghelie il acuza pe Mitrea ca a incercat un puci la Bucuresti ca s-o promoveze pe sotia sa, Manuela.
Presedintele PSD Sector 1, Dan Tudorache, il acuza pe seful de campanie al partidului, Miron Mitrea, ca a incercat sa puna in aplicare la organizatia sa un puci prin care sa il inlature din functie pentru a-i face loc sotiei sale, Manuela Mitrea. Tudorache a declarat, pentru Cotidianul, ca luni seara a aflat ca la organizatia de sector pe care o conduce a fost convocata o sedinta, fara stiinta sa, cu scopul de a-l demite din functie.
"Noi aveam convocata o sedinta de seara ca sa ne organizam pentru alegerile de duminica, cine duce mancare pe la oamenii de la sectiile de vot.

Treburi organizatorice. Inainte de sedinta noastra am fost sunat si mi s-a spus ca la sediu s-a convocat o alta sedinta, ca sa ma suspende pe mine din functie. Mi s-a spus ca vine si Iliescu la sedinta“, a relatat Dan Tudorache, precizand ca „a auzit ca Miron Mitrea dorea ca in functia de presedinte de la sectorul 1 sa fie numita sotia sa“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.