"V-ati declarat in mod public in cadrul unei emisiuni televizate in data de 11.06 a.c. "un barbat adevarat". E timpul sa practicati ceea ce predicati! Va somez, asa cum am mai facut-o si in alte randuri, sa demonstrati acest lucru!", este mesajul lui Bodu catre Vanghelie.

Democrat-liberalul i-a atras atentia lui Vanghelie ca "barbatii adevarati ai politicii nu se tem de confruntarile publice, nu concep sa fie invinsi prin neprezentare si, mai ales, nu se tem sa dea ochii cu adversarii politici oricat de incomozi ar fi acestia".

"Va ofer ocazia de a va salva onoarea de om politic si de „barbat adevarat”, chiar si in al 12-lea ceas al acestei campanii, si va las sa va alegeti termenii in care doriti sa ne prezentam in fata electoratului. Voi veni negresit la orice emisiune televizata, post sau canal de stiri pe care le veti alege in acest scop!

Demonstrati-le alegatorilor ca nu sunteti un pistol cu gloante oarbe ci acel „barbat adevarat” „care este”. Sunteti dator cu acest gest cel putin fata de cei care v-au oferit deja doua mandate si opt ani de primarie", a conchis Bodu. Democrat-liberalul a reclamat in mai multe randuri faptul ca Vanghelie evita confruntarea directa in perspectiva turului II al alegerilor.