Liberalii din organizatia Bucuresti nu intentioneaza sa raspunda apelului lansat miercuri de candidatul democrat-liberal la primaria sectorului cinci, Sebastian Bodu, si sa-l sustina pe acesta in turul al doilea al alegerilor.

"Vai si amar de locuitorii sectorului cinci. Oricare dintre cei doi candidati ramasi in cursa (Marian Vanghelie-PSD si Sebastian Bodu-PD-L, nr) reprezinta optiuni la fel de rele", a comentat pentru NewsIn liderul organizatiei PNL Bucuresti, Ludovic Orban.

Orban a spus ca nu va oferi sprijinul niciunuia dintre candidati, reluand aceleasi argumente invocate si in privinta lui Sorin Oprescu si a lui Vasile Blaga si afirmand ca oricine va castiga batalia electorala cetatenii din sector vor avea de pierdut.

Candidatul PD-L la Primaria sectorului 5, Sebastian Bodu, a cerut miercuri sprijinul PNL in turul al II-lea , sustinand ca obiectivul comun al celor doua formatiuni a fost inlaturarea actualului primar al PSD de la sectorul 5, Marian Vanghelie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.