Vasile Blaga i-a cerut astazi contracandidatului sau, Sorin Oprescu, sa aduca orice dovada sau martor in sprijinul afirmatiilor sale, potrivit carora s-ar fi intalnit cu pesedistul Miron Mitrea, informeaza NewsIn.

"O spun foarte clar: nu m-am intalnit cu domnul Mitrea si nu am ce negociat cu nimeni pentru turul al doilea. Am intrat in al doilea tur de scrutin cu domnul Oprescu si ar fi absurd sa negociez ceva cu dansul sau cu partidul care il sustine: PSD. Ii cer domnului Oprescu sa aduca orice dovada sau martor ca m-as fi intalnit macar cu domnul Mitrea", a reactionat Blaga intr-o declaratie de presa dupa ce Oprescu a declarat ca democrat-liberalul si social-democratul Miron Mitrea au intrat in negociere directa si si-au impartit voturile si sectoarele din Capitala, cei doi intalnindu-se la un restaurant unde "au pus de-un fel de Yalta pe un servetel".

"PD-L, partidul care ma sustine in al doilea tur de scrutin, si PSD, partidul care il sustine pe Oprescu, se afla intr-o confruntare electorala decisiva la Bucuresti, deci nu avem ce negocia. Domnul Oprescu este disperat ca nu isi mai poate sustine credibil marea sa independenta si inventeaza intalniri de taina", a fost concluzia pedelistului in ceea ce il priveste pe "candidatul teatral care incearca sa-si ascunda disperarea" si care "cere bucurestenilor votul duminica viitoare in numele unei pretinse independente politice".

"Sirul de minciuni spuse de domnul Oprescu nu se mai sfarseste", a subliniat el, aducand mai multe exemple in acest sens, cum ar fi ca fostul pesedist "a intrat in campanie prin frauda si minciuna", falsificand semnaturi pentru a candida.

"S-a dovedit ulterior ca au semnat pana si bebelusii, probabil cei nascuti la Spitalul Municipal in luna aprilie. Deci: minciuna!Domnul Oprescu s-a prezentat drept candidat independent si abia acum toata lumea vede ca Iliescu si intreg PSD-ul este in jurul lui. Deci: minciuna! Domnul Oprescu construieste o autostrada zburatoare in 2 ani de zile, stiind ca acest proiect este o aberatie. Deci: minciuna! Domnul Oprescu, baiat din Primaverii, ne spune ca s-a nascut si a trait la periferie. Deci: minciuna! Domnul Oprescu pretinde ca eu am trimis, ca prefect de Bihor, telegrame de felicitare minerilor. Eu nici macar nu eram prefect si pregateam, cu colegii mei, ruperea de Iliescu. Deci: minciuna! Domnul Oprescu va spune ca e un administrator cu experienta. Ca director, a inceput refacerea Spitalului Municipal cu 3 miliarde de lei si a ajuns la 377 de miliarde. Inca o data, minciuna", au fost argumentele oferite de Blaga pentru a arata ca "falsul si minciuna fac parte din viata domnului Oprescu".

"Oprescu este proiectul lui Iliescu si al PSD de a insela bucurestenii si a confisca Bucurestiul. In 1990 domnul Iliescu a adus minerii. Pentru ca nu mai pot pune mana pe Bucuresti prin violenta, in 2008 aduc o marioneta, un cal troian care reprezinta PSD", a conchis candidatul pedelist.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.