Politica 7 Iunie 2008 04:16
Batalia electorala dintre cei doi candidati ramasi in cursa pentru primaria Bucurestilor s-a mutat pe plaiurile... clipurilor electorale.

Videoclipul 1Mai intai, a iesit pe piata video independentul din partea PSD, si anume doctorul Sorin Oprescu. Privindu-ne drept in ochi, acesta ne zice: "Asa cum v-am mai explicat si inainte, eu nu am nici-un fel da stapan... Nu fac parte dintre primarii da...". Se opreste brusc si i se adreseaza piciorului sau drept, pe care il scutura: "Du-te, ma, mai incolo. Nu fac parte dintre primarii da vitrina...". Intre timp, cadrul se largeste si vedem ca cel care-l face sa dea din picior este un buldog, altfel extrem de simpatic. Finalul apoteotic al filmuletului este ca-l roaga pe Blaga-ul canin sa se duca la stapanul lui.De remarcat interpretarea de o reala autenticitate a doctorului Oprescu, desi nici cea a patrupedului nu-i de lepadat.

Videoclipul de contraatac

In loc de drept la replica, pedelistul Vasile Blaga a ales o secventa dintr-o confruntare pe care cei doi aspiranti la fotoliul de primar general au avut-o la postul B1 TV, si in care vine vorba despre deja celebra propunere opresciana cu autostrada suspendata.Montajul este alert, pe muzica faimosului serial TV Seinfeld, iar, in cazul in care nu ne duce capul cand e de ras, pasajele la care asa trebuie sa facem sunt punctate din off de hohote. In rolurile principale sunt chiar cei doi preopinenti - Blaga si Oprescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.