Delegatia Permanenta a PNL a aprobat ieri solicitarea guvernului de a trece, prin asumarea raspunderii, pachetul legislativ al proprietatii.

Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, ieri, in cadrul Delegatiei Permanente a partidului, ca nu va mai tolera nici o abatere la vot a parlamentarilor liberali fata de proiectele venite de la guvern. Cei doi senatori PNL care au votat pentru ciopirtirea declaratiilor de avere nu au fost insa sanctionati. "S-a decis, in unanimitate, ca in Camera sa se voteze varianta guvernului a declaratiilor de avere. Noi nu sintem PSD, ca sa avem ceva de ascuns", a declarat presei Tariceanu.

Tariceanu reconfirma sprijinul pentru legile proprietatii
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a reconfirmat ieri faptul ca in urma cu 10 zile a obtinut acordul de principiu al partenerilor din coalitie pentru asumarea raspunderii guvernului asupra legilor proprietatii. Peste citeva zile, guvernul va solicita si celorlalte partide din coalitie sa ia decizia politica oficiala pentru asumarea raspunderii. Pe de alta parte, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a precizat ca presedintele interimar al PD, Emil Boc, cind a afirmat ca partidul sau inca nu a decis nimic in problema legislatiei proprietatii, s-a referit la decizia politica oficiala. "Procedura este simpla. Dupa ce toate partidele si ONG-urile vor propune amendamente, fiecare partid va lua oficial decizia politica. Nu o sa fie nici o problema", a afirmat ministrul Bogdan Olteanu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.