Politica 7 Iunie 2008 10:26
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca spera ca Marian Vanghelie sa se alinieze la gandirea comuna a partidului in chestiunea sustinerii lui Sorin Oprescu. Iliescu a aratat ca opiniile distincte in partid pe acest subiect dauneaza chiar si interesului Capitalei.
"El e mai original. Sper ca o se trezeasca intre timp, ca sunt ratiuni politice si trebuie fiecare sa gandeasca in mod rational. Sper ca o sa se alinieze la o gandire comuna", a declarat presedintele de onoare.
Intrebat daca asemenea declaratii contradictorii liniei generale a PSD dauneaza lui Oprescu si PSD, Iliescu a raspuns: "Tuturor si interesului capitalei pentru ca trebuie sa fie o gandire coerenta din acest punct de vedere". Iliescu a refuzat sa se pronunte daca organizatia de Bucuresti a gresit nedesemnandu-l pe Oprescu si a aratat ca o asemenea analiza va avea loc ulterior.

"Obiectivul pentru turul al doilea e sa blocam pozitia dominanta a PD-L-ului", a conchis liderul PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.