Politica 5 Iunie 2008 04:53
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat miercuri ca partidul sau va decide vineri pe cine va sustine in turul II al alegerilor pentru Primaria Capitalei, in baza rezultatelor negocierilor pe functii, revenind astfel asupra anuntului facut duminica, de sprijinire a lui Sorin Oprescu.

Corneliu Vadim Tudor a mentionat ca, in cadrul sedintei conducerii PRM de miercuri, s-a amanat pentru vineri o decizie referitoare la turul II al alegerilor pentru Primaria Capitalei. "Evaluam situatia in mod realist, ce se gaseste la ora actuala in CGMB (...) Sa nu-mi ceara nimeni sa dam voturi fara sa negociem!", a anuntat liderul PRM. El a adaugat ca are "o simpatie reala si fata de Sorin Oprescu, dar si fata de Vasile Blaga", dar si ca negocierea se poarta numai cu cine se poate negocia, informeaza newsin.

In acest sens, presedintele PRM a punctat ca nu se poate negocia decat cu cineva care are ce sa ofere in schimbul sprijinului, iar Sorin Oprescu este un simplu candidat independent. "Mi-a trecut supararea!", a explicat C.V.Tudor schimbarea sa de optiune.

"Conteaza mai putin care e opinia mea personala, conteaza interesul partidului, de fapt al bucurestenilor si al partidului. Ori, au fost oameni in partid care mi-au zis - bine, ajutam pe cutarica, dar ce facem noi, ce negociem, pentru ca bietul om n-are niciun consilier, el insusi fiind consilier, daca iese primar. Asa ca am cedat doleantelor de a negocia", a afirmat liderul PRM.

"Eu zic multe la suparare, dar noroc ca recunosc ca mai si gresesc si ma mai ia gura pe dinainte. Dar pe urma triumfa ratiunea! De aceea am considerat necesar sa fac acest Birou Permanent pentru ca nu pot sa dictez eu oamenilor cum sa votam. Si nici acum nu m-am schimbat, repet, am mai indulcit nuantele si tonul si simt nevoia sa mai facem o sedinta de Birou Permanent", a continuat liderul PRM. Intrebat ce anume va cere in negocieri, el a spus ca PRM ar dori "sa conduca niste directii ale CGMB".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.