"Eu, in calitate de presedinte al PSD Bucuresti, nu voi vota nici cu Sorin Oprescu, nici cu Vasile Blaga", a declarat Vanghelie, intr-o conferinta de presa.

Intrebat in legatura cu recomandarea presedintelui PSD, Mircea Geoana, privind sustinerea lui Sorin Oprescu in turul doi pentru Primaria Capitalei, Vanghelie a raspuns: "Nu am auzit ce a spus Geoana. Geoana nu e implicat in administratia locala si nu stie ce se intampla langa independentul Sorin Oprescu, care sta langa o gasca de hoti".

Presedintele PSD Bucuresti l-a atacat dur pe candidatul independent la Primaria Capitalei, Sorin Oprescu, pe care l-a numit "demagog de serviciu".

"Ca presedinte al PSD Bucuresti eu nu votez pe niciunul dintre cei doi candidati. Blaga va conduce mafia lui Traian Basescu si a lui Videanu, in timp ce Oprescu va conduce cu Bobic in stanga si cu Popoviciu in dreapta si nu va avea niciun Consiliu General", a spus Vanghelie.

Totodata, Vanghelie l-a numit pe Oprescu "un erou matinal de dimineata care vine calare pe un cal alb pentru a scapa Bucurestiul" si l-a acuzat ca ii are in spate pe oamenii de afaceri Costel Bobic si Puiu Popoviciu.

"Sorin Oprescu este un demagog ieftin. Un asa-zis independent. Iar, daca va ajunge primar, gasca de gulere albe din Bucuresti se va muta in casa la el", a declarat Vanghelie, adaugand ca "Sorinel Oprescu este un demagog de serviciu care va conduce de la Sala Palatului".