Politica 5 Iunie 2008 02:00
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, ieri, ca la turul doi al localelor nu va vota nici cu Sorin Oprescu, nici cu Vasile Blaga, adaugand ca liderul partidului Mircea Geoana nu e implicat in administratia locala si nu stie ce se intampla langa independentul Sorin Oprescu.

"Eu, in calitate de presedinte al PSD Bucuresti, nu voi vota nici cu Sorin Oprescu, nici cu Vasile Blaga", a declarat Vanghelie, intr-o conferinta de presa.

Intrebat in legatura cu recomandarea presedintelui PSD, Mircea Geoana, privind sustinerea lui Sorin Oprescu in turul doi pentru Primaria Capitalei, Vanghelie a raspuns: "Nu am auzit ce a spus Geoana. Geoana nu e implicat in administratia locala si nu stie ce se intampla langa independentul Sorin Oprescu, care sta langa o gasca de hoti".

Presedintele PSD Bucuresti l-a atacat dur pe candidatul independent la Primaria Capitalei, Sorin Oprescu, pe care l-a numit "demagog de serviciu".

"Ca presedinte al PSD Bucuresti eu nu votez pe niciunul dintre cei doi candidati. Blaga va conduce mafia lui Traian Basescu si a lui Videanu, in timp ce Oprescu va conduce cu Bobic in stanga si cu Popoviciu in dreapta si nu va avea niciun Consiliu General", a spus Vanghelie.

Totodata, Vanghelie l-a numit pe Oprescu "un erou matinal de dimineata care vine calare pe un cal alb pentru a scapa Bucurestiul" si l-a acuzat ca ii are in spate pe oamenii de afaceri Costel Bobic si Puiu Popoviciu.

"Sorin Oprescu este un demagog ieftin. Un asa-zis independent. Iar, daca va ajunge primar, gasca de gulere albe din Bucuresti se va muta in casa la el", a declarat Vanghelie, adaugand ca "Sorinel Oprescu este un demagog de serviciu care va conduce de la Sala Palatului".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.