Politica 5 Iunie 2008 11:31
Presedintele Traian Basesu a declarat, in cadrul emisiunii Realitatea Zilei de ieri seara, ca este multumit de rezultatul lui Blaga. In acelasi timp, presedintele nu s-a ferit de a lansa atacuri la adresa lui Ion Iliescu.

Presedintele Traian Basescu a declarat la Realitatea TV ca nu a facut un secret din faptul ca il considera pe Vasile Blaga drept cel mai potrivit pentru a continua proiectele in Bucuresti si ca si-ar fi dorit ca acesta sa astige din primul tur. Potrivit sefului statului, diferenta dintre Blaga si contracandidatul sau este ca in timp ce primul a plecat de langa Iliescu si a fost de partea lui Petre Roman la ruperea FSN, Oprescu accepta valorile presedintelui de onoare al PSD.

"Sa vii sa accepti valorile pe care le impartaseste Ion Iliescu si pe de alta parte sa crezi ca esti bun sa fii primarul acelora care au fost batuti pe 13-15 iunie aici, in Bucuresti, asta arata ca nu ai respect pentru valorile pe care bucurestenii le respecta", crede seful statului. "Oprescu este una din papusile lui Ion Iliescu", sustine Basescu.

"Ion Iliescu are nevoie temporara de cate o papusa. L-a avut pe Petre Roman, l-a avut copil de mingii pe Nastase si cand nu i-a convenit l-a ras din fruntea partidului. A venit randul lui Oprescu sa serveasca setea de putere a lui Iliescu. (...) Trebuiau sa-l trimita la pensie sa-si vada de comunismul lui”.

“Trebuiau sa-l trimita la pensie! Este bolnav de putere!”, a mai declarat Trian Basescu, cu referire la presedintele onorific al PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.