Politica 3 Iunie 2008 12:23
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ieri, la inchiderea urnelor, ca optiunea PSD este bararea PD-L si a lui Vasile Blaga, adica social-democratii, ca si celelalte partide, trebuie sa-si dea voturile lui Sorin Oprescu, arata NewsIn.

"Optiunea politica a momentului este bararea PD-L, sustinatorul lui Basescu, daca vrem sa schimbam cu ceva orientarea de pana acum. Acesta trebuie sa fie obiectivul: unirea tuturor fortelor politice in jurul acestui obiectiv, a bararii PD-L-ului", a declarat Iliescu, imediat dupa anuntarea rezultatelor estimative ale votului prin cateva sondaje comandate de televiziuni.

Iliescu a opinat ca Oprescu va ramane independent si ca nu revenirea lui in partid e problema acum, cat invingerea PD-L. "Nu asta e problema. Problema e conducerea primariei. El e independent si va ramane independent. Problema e de a bloca PD-L-ul", a spus el. Intrebat daca asta inseamna ca PSD sa-l sustine pe Oprescu, Iliescu a raspuns: "Bineinteles. Bineinteles. Nu e clar?".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.