Politica 3 Iunie 2008 11:38
In conditiile in care la Bucuresti se anunta un tur doi al alegerilor locale extrem de strans, devin foarte importante voturile celor care au votat cu alti candidati decat Vasile Blaga si Sorin Oprescu.
Astfel, cele mai multe voturi dupa cei doi au obtinut candidatii PNL si PSD, Ludovic Orban si Cristian Diaconescu. Dupa ce vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca liberalii vor indemna la votarea independentului Sorin Oprescu, PSD, prin vocea lui Mircea Geoana, a anuntat ca partidul pe care il conduce recomanda un vot anti-Blaga. Asadar, PSD il va sustine in turul al II-lea pe Sorin Oprescu, cel care a demisionat din acest partid pentru a candida la Primaria Capitalei.

Oprescu va beneficia insa si de sprijinul Partidului Romania Mare. “In mod neconditionat, PRM il va sprijini pe Oprescu”, a anuntat Corneliu Vadim Tudor, la Antena 3. Presedintele PRM a adaugat ca senatorul este “crucificatul, sacrificatul folosit de Basescu”, adaugand ca fostul social-democrat a fost “ucis politic” de actualul lider de la Cotroceni.


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.