Politica 31 Mai 2008 02:03
Candidatii la primaria Capitalei, Cozmin Gusa si Sorin Oprescu, au transformat dialogul politic intr-un spectacol cu "capete in gura", in timpul emisiunii "Angajam primar" difuzata de ProTV.
Reprezentantul PIN Cozmin Gusa i-a reprosat joi independentului Sorin Oprescu, faptul ca, intr-o declaratie data unui cotidian central, l-a amenintat ca "ii trage un cap in gura, sa vada el cum se discuta in politica". In cadrul emisiunii TV, la care au participat primii patru aspiranti la primarie potrivit sondajelor, Gusa l-a intrebat pe candidatul PSD, Cristian Diaconescu, cum ii va trage Oprescu un cap in gura, cu statura sa de "aproape pensionar" si ce crede ca a gandit doctorul cand a facut acele afirmatii.

Oprescu a intervenit prompt, aratand ca poate sa exemplifice chiar el, moment in care Gusa s-a indreptat spre doctor, intrebandu-l cum avea de gand sa-si duca la bun sfarsit gestul. Independentul a precizat ca era vorba despre o metafora si ca refuza sa discute cu reprezentantul PIN pana cand nu va primi scuze de la acesta pentru insultele primite in campania electorala. Momentul a fost detensionat de moderatorul Cristian Tabara, care a intervenit, asezandu-se intre cei doi politicieni. "Imi cer scuze ca ati vrut sa-mi dati un cap in gura", a conchis Gusa, la finalul conflictului. "Iar eu imi cer scuze ca nu am facut-o", a spus razand Oprescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.