Politica 29 Mai 2008 04:15
1.100 de membri ai Uniunii Pensionarilor si Solidaritatii Sociale vor numara voturile primite de Sorin Oprescu pe 1 iunie

Sorin Oprescu, inca pe primul loc in preferintele bucurestenilor, va beneficia de sprijinul tehnic si politic al formatiunii conduse de Petre Roman, Uniunea Pensionarilor si a Solidaritatii Sociale.

Uniunea, care a depus liste complete la alegerile din Bucuresti, vine cu un ajutor tehnic pretios pentru Opres­cu, care a anuntat ca se teme de o eventuala fraudare a alegerilor.

„Este o problema ca nu are oameni in sectii"

1.100 de membri ai UPSS sunt prezenti in tot atatea sectii de vot din Bucuresti, din cele 1.181 existente, iar prezenta acestora va reduce posibilitatea unor neregularitati. "El nu are oameni in sectii si este o problema importanta. Suspiciunea de furt este mai mare decat in ultimii 15 ani", declara Petre Roman.

Oprescu s-a confruntat cu lipsa masinariei de partid la intocmirea, verificarea si depunerea listelor de semnaturi pentru inscrierea in competitia electorala de la Bucuresti. Ieri, UPSS a organizat un spectacol pentru pensionari la Sala Palatului, la care a participat si Sorin Oprescu.UPSS este un partid cu reprezentanti ai pensionarilor si sindicalistilor.

Liderul UPSS adauga ca ar putea continua si dupa alegeri colaborarea cu independentul Sorin Oprescu. Doctorul Oprescu a anuntat deja ca este interesat in constituirea unei miscari sociale.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.