Politica 28 Mai 2008 04:23
Coordonatorul campaniei PD-L pentru Primaria Capitalei, Liviu Negoita, a afirmat ieri ca, dupa anuntarea rezultatelor din Bucuresti dupa primul tur de scrutin, PSD se va dezintegra, iar social-democratii nu vor mai avea timp sa se ocupe de campania electorala.
Primarul sectorului 3 i-a acuzat pe pesedisti ca au adus "spectacolul jalnic" din partid in spatiul public si ca "vor sa isi transeze lupta pentru putere din interior pe spinarea bucurestenilor". Negoita s-a declarat apoi increzator in faptul ca bucurestenii "nu sunt dispusi sa faca experimente pe viata lor, timp de 4 ani, cu PSD". De asemenea, candidatul PD-L la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, a reactionat dur cu privire la acuzatiile PSD care avertizau ca democrat-liberalii ar pregati fraudarea alegerilor. "Hotul striga ÇHotii?", a sustinut Blaga, care a mai afirmat ca social-democratii sunt obisnuiti cu acest tip de actiuni, exemplu fiind "turismul electoral" din 2004. Reactia lui Blaga vine dupa ce democrat-liberalii fusesera acuzati de PSD ca strang semnaturi si date de identificare de la cetatenii care se prezinta la chioscurile electorale ale partidului. Blaga a explicat insa ca multi dintre cei care se prezinta la chioscurile de informare ale PD-L vor sa se inscrie in acest partid, astfel ca ei trebuie sa isi prezinte datele personale.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.