Politica 26 Mai 2008 03:58
Basescu si Iliescu au decorat mii de angajati ai serviciilor secrete
Serviciile secrete au fost „la inima“ celor trei presedinti ai Romaniei. Atat Emil Constantinescu, Ion Iliescu, cat si actulul sef al statului, Traian Basescu, au recunoscut si rasplatit cu distinctii si decoratii activitatea celor care lucreaza in cadrul Serviciului Roman de Informatii (SRI), Serviciului de Informatii Externe (SIE), Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS) si Serviciului de Protectie si Paza (SPP). De asemenea, cei trei presedinti au „premiat“ si loialitatea fostilor directori ai acestor structuri.

Conform datelor postate pe site-ul Cancelariei Ordinelor, cel mai darnic a fost actualul locatar al Palatului Cotroceni, Traian Basescu. In cei aproape patru ani de cand a fost ales presedinte, Basescu a alocat in total 1096 de distinctii si decoratii nationale si militare, 238 pentru lucratori ai SRI, 88 pentru ofiteri SIE, 312 pentru angajati ai STS si 458 pentru cei ai SPP.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.