Politica 20 Mai 2008 15:55
Senatorii Comisiei juridice au reluat ieri analiza asupra dosarelor Pacuraru si Seres, presedintele acestui for, Norica Nicolai, sustinand ca ar putea fi prezentata o solutie in cazul Paul Pacuraru, informeaza NewsIn.
Presedintele Comisiei juridice a completat ca se va intocmi un raport, iar optiunea sa personala ramane neschimbata in sensul in care membrii comisiei trebuie sa formuleze o recomandare clara plenului.

"Plenul, sigur, e liber sa decida daca imbratisaza sau nu raportul Comisiei juridice. Cred ca este normal sa formulam un raport si sa nu ne derogam de raspunderea pe care o avem", a aratat senatorul PNL. Norica Nicolai a mai spus ca in sedinta de luni se va continua studierea dosarului Seres, iar in ceea ce priveste dosarul Pacuraru, din punctul de vedere al celor sase-sapte senatori care l-au studiat, aceasta etapa este finalizata. Ea a mai spus ca senatorii-juristi vor avea in vedere si posibilitatea de a-i chema pe cei doi la audieri, dar aceasta decizie trebuie supusa votului Comisiei, iar acest lucru se va putea face numai in conditiile in care va exista cvorum. In context, Nicolai nu a exclus ipoteza ca verdictul in cazul Pacuraru sa fie amanat, din cauza absenteismului sau din cauza faptului ca unii dintre colegii din comisie, care nu au participat la sedintele anterioare, sa solicite un respiro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.