Politica 19 Mai 2008 04:02
Prezervativul a ajuns unealta electorala, iar pumnul „face legea" printre lipitorii de afise. Imaginea copiilor este si ea exploatata de politicieni

„Argumentul" pumnului si injuriile de tot felul continua sa tina locul dezbaterilor pe proiecte, in toiul campaniei electorale. Activistii de partid, iesiti pe strazi sa lipeasca afise, par hotarati sa transpuna in practica razboiul declaratiilor dintre liderii formatiunilor din care fac parte. Protagonistii ultimului incident de acest gen, petrecut sambata, sunt reprezentantii PNL si PD-L sector 2.

Vicepresedintele PNL sector 2, Vlad Naicu, a afirmat ca, in curtea imobilului apartinand mamei sale, a gasit un panou, amplasat fara a se fi solicitat in prealabil permisiunea proprietarului, pe care se aflau afise electorale ale candidatului PD-L la primaria sectorului 2. Trei tineri liberali, printre care un candidat la consiliul local, au incercat sa demonteze panoul, moment in care un grup de pedelisti i-ar fi atacat. In urma schimbului de pumni si picioare, candidatul liberal a ajuns la spital, iar colegii sai au depus plangere la politie.

„Contraceptie" electorala

Gelu Dragan, candidat independent la Primaria Bistrita, a afisat, sambata seara, un banner cu imaginea unei maini care tine un prezervativ pe degetul aratator. Materialul publicitar are inscriptionat sloganul „Avem sansa sa le-o fac(k)em!". Dragan a explicat ca s-a saturat de „protectia politica in administratia publica" si ca ii vizeaza pe aceia care „joaca incorect, murdar, folosind strategii neserioase".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.