Politica 14 Mai 2008 02:51
Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, a aratat, recent, in cadrul unei conferinte de presa, ca decizia CNSAS potrivit careia doi deputati PRM ar fi colaborat cu securitatea este o “mizerie” cu care este atacat un partid parlamentar in plina campanie electorala.
“De ce a tacut CNSAS-ul atata timp cat a fost viu, si vorbeste acum, cand este mort? Fiindca CNSAS-ul a murit prin decizia Curtii Constitutionale. Degeaba a incercat Tariceanu sa-i faca respiratie gura la gura”, a aratat liderul PRM. CNSAS a stabilit saptamana trecuta, printr-o nota de constatare, ca doi deputati PRM, si anume Dumitru Avram si Ioan Aurel Rus - liderul grupului parlamentar din Camera Deputatilor - ar fi colaborat cu securitatea. Cei doi nu candideaza pentru nicio functie in aceasta campanie electorala.

Reamintim ca vicepresedintele partidului, Lucian Bolcas, a desfiintat declaratiile domnului Radu Comanici, catalogandu-le drept o sinistra aiureala. “Excluderea din PRM cauzeaza grav sanatatii”, a declarat ca reactie la stirea privind infiintarea, la Constanta, a unui Grup de Initiativa pentru Reformarea PRM (GIR-PRM). “Nu este vorba de niciun fel de grup de reformare a PRM, ci de refularile unei persoane care a falsificat hotararea Comitetului Director al partidului (E vorba de fostul lider judetean al PRM Constanta, Radu Comanici, cel care a infiintat GIR-PRM-n.red.). Cu toate ca, in cadrul Comitetului Director la care a participat si domnul Comanici, s-a hotarat o anumita structura a candidaturilor, domnul Radu Comanici a depus niste liste continand alte nume decat cele validate in organul de conducere, folosind smecheria ieftina a depunerii lor in ultimele ore inainte de inchiderea BEJ”, a mai aratat Bolcas.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.