Politica 14 Mai 2008 02:50
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca democrat-liberalul Radu Berceanu nu are niciun drept moral, nici ca fost ministru, nici ca fost senator, sa vorbeasca, despre Ion Iliescu, in conditiile in care reprezinta prototipul imbogatitului tranzitiei in Romania.

Geoana a spus ca tine sa faca aceste declaratii, pentru ca a fost deranjat de reactiile lui Berceanu, care l-a facut pe Iliescu “comunist”, dupa ce Iliescu a spus, acum cateva zile la Craiova, ca in aceasta perioada de tranzitie unii s-au imbogatit intr-o maniera scandaloasa, cu trimiteri la Berceanu.

“Am vazut acum o zi ca domnul Radu Berceanu a cerut demisia ministrului Transporturilor Ludovic Orban, ceea ce este un lucru de bun simt. Ceea ce uita sa spuna domnul Radu Berceanu, ca fost ministru al Transporturilor in Guvernul Aliantei D.A alaturi de liberali, ca si predecesorii sai, Dobre si Basescu, este ca, atunci cand a ajuns ministru al Transporturilor, nu cunostea bugetul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri. Vorbea de programul de autostrazi domnul Berceanu ca ministru al Transporturilor al Guvernului Tariceanu I. Daca democratul Dobre prognoza 540 km de autostrazi pana in 2007, realizarea a fost zero.

Domnul Basescu prognoza 800 km pana in 2008 si 1.200 km pana in 2012. Aceasta a fost promisiunea PD la inceput de mandat. Domnul Berceanu a moderat un pic ce spunea domnul Dobre si promitea ca vom avea 420 km de autostrada in 2007 construiti. Poate am uitat in ce an, in ce tara suntem suntem, dar doljenii si craiovenii nu uita ceea ce promitea ministrul doljean al transporturilor, domnul Berceanu”, a spus Geoana.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.