Politica 12 Mai 2008 00:05
Politicienii apeleaza la alegerile locale din 1-15 iunie la imaginea unor sportivi, actori, cantareti si creatori de moda pentru a obtine increderea alegatorilor. Desi nu au nici cea mai mica legatura cu politica, acestia au devenit agenti electorali din cauza notorietatii lor.

Si in tribuna...

Candidatul PIN la Primaria Capitalei, Cozmin Gusa, s-a intalnit miercurea trecuta la Florenta cu fotbalistul Adrian Mutu, care si-a declarat sustinerea pentru Gusa. "Faptul ca cel mai bun fotbalist al Romaniei isi doreste un om din noua generatie sa conduca Primaria Capitalei va fi de mare impact si sunt sigur ca foarte multi ii vor urma exemplul", a recunoscut liderul PIN, pe care il mai sustin fostul campion mondial la box Leonard Doroftei, cantaretul Florin Chilian si fostul tenismen Ilie Nastase.

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, se lauda si el cu doi sustinatori cu renume: antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, si solistul trupei Holograf, Dan Bitman. Nici candidatul PC pentru PMB, Codrin Stefanescu, nu s-a lasat mai prejos: printre sustinatorii sai se numara creatorul de moda Catalin Botezatu, fostul fotbalist Ilie Dumitrescu si actorul de laVacanta Mare Florin Petrescu (cunoscut si sub numele de "Axinte", n.r.).

...si pe teren

PSD si PRM au decis ca pe unii dintre simpatizantii cu priza la public sa ii lanseze chiar in cursa electorala: fostul antrenor al nationalei de fotbal Anghel Iordanescu este candidatul PSD la presedintia Consiliului Judetean Ilfov, iar in acelasi judet, cantaretul de manele Adrian-Copilul Minune candideaza pe listele PSD pentru Consiliul Local al comunei Stefanesti. Cat despre PRM, candidatul partidului pentru Primaria Generala a Bucurestiului este interpreta de muzica populara Irina Loghin.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.