Politica 12 Mai 2008 00:01
Vicepresedintele PD-L, Anca Boagiu, i-a acuzat ieri pe social-democrati si pe primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, ca ofera mita electorala si utilizeaza banii publici si functionarii Primariei in scopuri electorale.
Boagiu a precizat ca se refera la fondurile destinate organizarii, de catre Ontanu, a unui spectacol in Parcul Plumbuita, suma utilizata fiind de 30.000 euro. Pe langa acuzatiile privind provenienta banilor, Boagiu l-a acuzat direct pe Ontanu de organizarea unei excursii la Bran, pentru 500 de persoane din sectorul 2, printre care 13 functionari publici din Primarie, alte 10 persoane din aceeasi institutie, cat si 23 de functionari ai Politiei Comunitare. De altfel, Ontanu are "experienta" in organizarea pomenilor electorale: in aprilie, a invitat cateva sute de profesori bucuresteni din sectorul 2 in Clubul Bamboo, "la o chestie privata".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.