Politica 8 Mai 2008 01:18
Aspirantul la fotoliul de primar general al Capitalei Alexandru Mironov a fost „uitat“ de judecatorii Biroului Electoral Municipal, care l-au inclus pe lista finala de candidati la sase zile dupa definitivarea listei.

Fostul realizator de emisiuni SF a fost inscris pe lista finala de candidati abia marti, la sase zile dupa termenul legal, dupa ce initial a fost prezentata ca definitiva o alta lista de pe care lipsea numele acestuia, informeaza MEDIAFAX.

Incurcatura de la BEM s-a produs din cauza ca Partidul Socialist Roman (PSR) a depus doua candidaturi, cea a lui Nicolae Varbanciu si cea a lui Alexandru Mironov, ceea ce contravine legii electorale. „Candidatura lui Mironov a fost respinsa pe motiv ca aceeasi formatiune politica a propus pentru functia de primar general un alt candidat, in persoana domnului Varbanciu Nicolae“.

Ulterior, PSR a contestat in instanta candidatura lui Varbanciu, sustinand ca aceasta a fost depusa de o persoana care nu mai avea calitatea de membru al partidului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.