Politica 8 Mai 2008 00:45
Primarul Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, care candideaza pentru un nou mandat, a inceput deja sa frecventeze DNA.
El a fost chemat ieri pentru a da detalii in legatura cu o plangere formulata de Rodipet. In plangerea cu pricina, Rodipet a reclamat primaria Sectorului 1 pentru ca i-ar fi ridicat abuziv mai multe chioscuri de vanzare a presei, amplasate in sector.

Edilul sectorului a precizat, insa, ca nu stie in ce calitate a fost chemat la DNA, spunand razand (nu era rasul lui!) ca a fost invitat in calitate de "linie", deoarce asa era scris pe citatie. In apararea sa, Chiliman a explicat ca, in cazul in care nu ar fi ridicat cele 30 de chioscuri pentru care este reclamat, atunci ar fi putut fi suspectat de coruptie. De asemenea, ca si ceilalti politicieni care s-au perindat zilele trecute pe la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, si Chiliman este de parere ca se urmareste defaimarea sa in campania electorala. "Este o coincidenta intre data la care am fost chemat si perioada campaniei electorale, probabil ca sunt persoane acolo, la DNA, care vor sa ma faca vedeta TV", a declarat Chiliman.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.