Politica 8 Mai 2008 00:19
Liderii organizatiilor teritoriale PNL care nu au inceput multumitor campania electorala s-au adunat marti seara la convocarea presedintelui partidului, Calin Popescu Tariceanu.
Potrivit unor surse liberale citate de Mediafax, la sedinta restransa a mai participat si seful de campanie al PNL, Dan Motreanu. "Tariceanu si Motreanu i-au convocat pe liderii organizatiilor din teritoriu din doua motive: pe de-o parte pentru ca unii lideri nu au prezentat stadiul campaniei, pe de alta parte pentru ca Tariceanu sa le dea un impuls pentru campanie", au declarat sursele citate, care au mentionat ca printre liderii de organizatii prezenti la sedinta s-au numarat sefii filialelor din Braila, Neamt, Suceava sau Ialomita. Acestia au fost chemati si pentru ca au nemultumit conducerea centrala prin modul in care au inceput activitatile in campania electorala.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.