Politica 8 Mai 2008 14:58
Desi campania electorala a inceput oficial inca de vineri liberalii din Bucuresti vor lansa sloganul candidatului PNL la Primaria Capitalei abia peste cateva zile, devizia fiind " Ludovic Orban pune Bucurestiul pe roate!", au declarat pentru NewsIn surse din PNL.

Sursele liberale citate mai sustin ca, potrivit sondajelor de opinie interne (PNL lucreaza cu mai multe case de sondaj- BCS, Gallup), independentul Sorin Oprescu conduce in preferintele electoratului cu 30% (insa s-ar afla pe un trend descendent). El este urmat de Vasile Blaga cu 20%, Ludovic Orban cu 18% si Cristian Diaconescu cu 12%.

Sloganul de campanie al ministrului transporturilor va fi prezentat in cadrul unei manifestari electorale ce va avea loc pe 12 mai si asta pentru ca lansarea oficiala a candidatului liberal, programata pentru 30 aprilie, a fost amanata din cauza agendei premierului Tariceanu.

Strategia de campanie a PNL pune accentul pe campania door to door, dar si pe actiuni menite sa atraga voturile tinerilor, asa cum s-a intamplat la sectorul 5, unde cinci fete si cinci baieti s-au dezbracat pentru a arata "adevarul gol-golut" despre sectorul condus de Marian Vanghelie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.