Politica 6 Mai 2008 00:22
Conducerea Camerei Deputatilor le-a stabilit parlamentarilor un program lejer in perioada campaniei electorale: doua zile muncesc in legislativ, iar restul le stau acasa.
Potrivit unei decizii de ieri a Biroului Permanent al Camerei, alesii din Camera inferioara a Parlamentului se vor reuni in sedinte de plen luni si marti, fara activitate in comisii, iar miercuri, joi si vineri au program de activitate parlamentara in circumscriptiile electorale. Lunea, dupa sedinta conducerii Camerei, deputatii se reunesc in sedintele grupurilor parlamentare, urmand sedinta plenului. In ziua de marti, deputatii care au de sustinut declaratii politice se vor reuni in plen dimineata, dupa care vor participa la lucrarile plenului. Dupa sedinta de plen de marti, deputatii pot pleca in circumscriptiile electorale. Senatul nu a adoptat inca nici o decizie in acest sens.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.