Politica 6 Mai 2008 00:21
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si primarul sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, nu se pot abtine sa nu se "intepe".

Dupa ce s-au acuzat reciproc ca trag sforile in partid si ca dau dovada de prostie, la finalul sedintei de ieri a Biroului Permanent National al PSD, Vanghelie a comentat ironic unele afirmatii ale lui Iliescu.

Referindu-se la candidatura independenta a lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei, Iliescu a spus ca ar fi fost mai bine daca "Doctorul" ar fi candidat din partea PSD si a apreciat ca a fost o greseala faptul ca s-a ajuns in situatia candidaturii separate a lui Oprescu. "Probabil ca nu este foarte bine, pentru ca se vor imparti foarte multe voturi", a spus Iliescu, care a tinut sa remarce ca au aparut deja, in campania electorala, "note de agresivitate", care vor reduce nivelul confruntarilor.

Intrebat daca impartaseste opinia lui Iliescu, ca actuala campanie electorala are note de agresivitate, Vanghelie a raspuns ironic ca lupta este "foarte agresiva, ca nu zice nimeni nimic. Cred ca domnul presedinte Iliescu ar vrea sa stam in camere si sa nu mai spunem nimic".

Cat despre aprecierile lui Iliescu, potrivit caruia ar fi fost mai bine daca Sorin Oprescu ar fi candidat din partea PSD, Vanghelie a raspuns: "Domnul presedinte Iliescu poate sa il sustina pe domnul Oprescu, daca dansul doreste personal, atat. Dar cred ca vointa partidului a fost cu totul alta. Inseamna ca domnul presedinte are o problema si nu percepe legatura cu partidul".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.