Politica 6 Mai 2008 15:36
Candidatul PD-L la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, doreste ca problema cainilor fara stapan din Bucuresti sa fie rezolvata in urma unui referendum pe care il va organiza daca va fi ales. Rezultatele acestui referendum vor fi prezentate parlamentarilor, singurii care pot lua o decizie in acest sens.

Vasile Blaga si-a prezentat astazi programul electoral intitulat "Solutii, nu discutii", in care prezinta solutii pentru problemele Bucurestiului, de la cele legate de trafic la cele referitoare la animalele fara stapan, informeaza NewsIn.

Referitor la acest ultim aspect, liderul PD-L sustine ca, daca va fi ales primar general, va organiza un referendum pe aceasta tema, rezultatele urmand a fi inaintate parlamentarilor singurii care pot modifica legislatia in domeniu. Potrivit legii, problemele supuse referendumului local se stabilesc de consiliile locale sau judetene, dupa caz, la propunerea primarului, respectiv a presedintelui Consiliului Judetean.

In ceea ce priveste celelalte promisiuni pentru rezolvarea problemelor Bucurestiului, Vasile Blaga a explicat, in cadrul unei conferinte de presa, ca programul sau electoral este un angajament al sau ca viitor primar, pentru ca ofera termenele pana la care lucrarile vor fi definitivate si verificate de catre cetateni, arata NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.